Boeken kopen

Je kunt de boeken online kopen. Leuk cadeau-idee bij geboorte of verjaardag of als Sinterklaas/kerstcadeau.

Deel 1: Klavertje Koe. Klik hier als je deel 1 wilt kopen (12,50 Euro).
Deel 2: Klavertje Koe telt voor 2. Klik hier als je deel 2 wilt kopen (12,50 Euro).
Deel 3: Klavertje Koe en Muisje Miep. Klik hier als je deel 3 wilt kopen (12,50 Euro).
Deel 4: Klavertje Koe 4t feest. Klik hier als je deel 4 wilt kopen (12,50 Euro).

Je kunt de boeken ook kopen bij Broekmans & Van Poppel. Adres: Oudkerkhof 38, 3512 GL Utrecht

Klavertje Koe vertelt over haar boeken en de website

In alle boeken staan:

  • 20 liedjes met muzieknotatie en akkoorden, zodat je de liedjes ook zelf kunt spelen.
  • mooie kleurige tekeningen, die bij de liedjes horen en waar je mij (Klavertje) kunt zoeken.
  • grappige versjes waarin een kleine hint wordt gegeven waar je mij kunt vinden.

Bij alle liedjes hoort een geluidsopname en die kun je op deze website beluisteren en downloaden.

Klavertje Koe vertelt over haar eerste boek
0. voorblad klavertje koe 2015 A4 1 laag kleiner
Ik vind samen liedjes zingen en muziek maken erg gezellig en doe dat graag met mijn vriendinnen Beer, Konijn en Kikker. Voor de grap verstop ik me steeds en moeten ze me zoeken. Help je mee met zoeken? Tijdens het zoeken kun je bij elke bladzijde het liedje “Kiekeboe Klavertje” zingen. Klik hier voor het lied: Kiekeboe Klavertje.

Ben je nieuwsgierig, kijk dan alvastĀ naar een dubbele pagina uit het boek en als je erop klikt wordt het groter:sjaaltje klavertje koe 2015 A3 1 laag

Klavertje Koe vertelt over haar tweede boek

Door de vele leuke reacties op het eerste boekje hebben we besloten om nog een boekje te maken. Naast het zingen van de liedjes kun je nu ook tellen, van 1 tot 10 en misschien zelfs tot 20, wel zo leuk voor je oudere broer of zus die ook meelezen.

Klavertje Koe vertelt over haar derde boek

Op een dag kwam ik Muisje Miep tegen in de muziekstal en wat hebben we samen leuk muziek gemaakt. Maar ze vertelde me daarna dat ze haar broertjes en zusjes kwijt was. Samen zijn we overal gaan zoeken op en om de boerderij en gelukkig hebben we alle 18 muizen gevonden. Tijdens dit avontuur hebben we natuurlijk veel muziek gemaakt en gedanst, want niet alleen Miep was een muzikale muis. Wil je kennismaken met deze muzikale muizenfamilie, koop dan het boek en beluister alvast op de website de liedteksten en lees de spelletjes en knutselideeƫn bij elk liedje.

Klavertje Koe vertelt over de schrijfster en illustratrice

Klavertje Koe en Conny de Vries Fotograaf Jacqueline Stark

Ik stond rustig in de wei wat gras en klavertjes te eten, toen Conny de Vries voorbij fietste met ukelele en tekenblok in haar krat. Ze stopte bij het hek en begon te tekenen en muziek te maken. Nieuwsgierig kwam ik naar haar toe en vanaf die tijd zijn we goeie vriendinnen. Ik vertelde haar over mijn dierenvriendinnen en over de avonturen die wij samen hebben beleefd. Zij maakte daar dan tekeningen en versjes van. Samen hebben we de liedjes, tekeningen en versjes uitgezocht en zij heeft er vrolijke boekjes van gemaakt.

Zingen, dansen, muziek maken, muzikale spelletjes spelen en kleuren en knutselen horen bij elkaar en daarom heeft ze deze website gemaakt, als aanvulling op de liedjes uit het boek.

Ik mag altijd mee naar haar Muziek op Schootlessen en dan zingen we daar al haar liedjes voor de kinderen tot 4 jaar en ik speel vaak verstoppertje. Kun jij me vinden in deze foto?

2014-11-05 08.52.11

Conny zingt de liedjes ook met kleuters maar meestal doe ik dan een dutje of sta ik lekker in de wei.

Conny de Vries heeft met haar liedje “Okido” een prijs gewonnen en je kunt dit liedje ook vinden op: http://www.muziekmethetjongekind.nl/aanbod/liedje-1

Klavertje Koe feest

SONY DSC

Wil je samen liedjes zingen, muziek maken en dansen met jonge kinderen van 0-4 jaar of kleuters? Dat kan. De Muziekstal komt graag langs met Klavertje Koe en maakt er een muzikaal feestje van. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar: connydevries@hotmail.com.